Biblioteca de Prim Ajutor (BiblioInfoLife)

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe 13 decembrie 2017, elevii de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iași însoțiți de doamna bibliotecară, Rodica Năstase și doamna prof. ing. Consuela Roșu au participat la o activitate cultural-educativă alături de echipa proiectului Biblioteca de Prim Ajutor la Filiala „Ion Creangă” Iași.
Într-o atmosferă relaxantă și responsabilă, întâlnirea cu tinerii liceeni a decurs într-un mod interactiv, îmbinând oferta activităților cultural-educative și eliberarea de permise de acces la bibliotecă cu problematica prevenirii accidentelor și acordarea primului ajutor cu exemple concrete și demonstrații. 
Asociația Ambulanța.Life Iași, partenerul proiectului a pus accentul pe latura practică a activității, promovând și prezentând într-o mod aparte tehnicile de bază de prim ajutor în cazul accidentelor (arsură, incendiu, cutremur, rană deschisă etc.) alături de sfaturile privind accidentele, bandajul compresiv, tehnicile de salvare, metoda PAS, apelul 112 și poziția laterală de siguranță.
Întâlnirea s-a încheiat când toți participanții au primit câte un Permis de Salvator și materiale promoționale instituționale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s