5 iunie – Ziua Mondială a Mediului.

Elevi de la Colegiul Tehnic ,,Mihail Sturdza” în vizită la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului „Cristofor Simionescu”- Iaşi, activitate în cadrul proiectului educaţional ,, SCOP – Şcoala, Comunitate, Oportunitate, Participare”.

Coordonatori activitate: prof. Toader Cornelia, bibl. Nastase Rodica.

Această prezentare necesită JavaScript.


Secretar General al ONU: „La Ziua Mondială a Mediului, mesajul este simplu: respingerea unui material plastic unic, refuzând ceea ce nu reutilizați. Împreună, putem să căutăm o cale către o lume mai curată și mai ecologică.”
Tema pentru anul 2018, „Beat Pollution Purificat”, este o chemare la acțiune pentru ca toți să venim împreună pentru a combate una dintre marile provocări ecologice ale timpului nostru. Tema ne invită pe toți să analizăm modul în care putem face schimbări în viața noastră de zi cu zi pentru a reduce povara grea a poluării plastice în locurile noastre naturale, în viața sălbatică și în sănătatea noastră. În timp ce plasticul are multe utilizări valoroase, am devenit excesiv de dependenți de plasticul de unică folosință sau de plastic – cu consecințe grave asupra mediului.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s